Hingste

Havens Mr. Fighter SPH 259

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

· 4 års færdig kåret Guldmedalje Hingst.

· Årets 3 års Hingst 2021

· Materialprøvevinder dressur 2021

· Tildelt Guldmedalje 2022

· Årets Gangarts Hingst 2022

140 cm i stang.

Farve: Palomino

F: FS Mr. Right

M: Chamonix SDH 789 (Guldmedalje og Statspræmie hoppe i Tyskland)

MF: FS Champion De Luxe

Hingsten står til rådighed hos Støvring Hingstedepot v/Niels Grøndal. www.hingstedepotet.dk

Bedækningsprisen 2022 vil være 4000 kr. excl. moms og attest. Rabat gives ved flere hopper.

Bedækningssæsonen udløber den. 15 August 2022

Ved eksteriørkåringen i 2021 opnåede han 1-årig bedækningstilladelse og årets 3 års hingst, med bl.a 9,5 i trav, 9,5 i skridt og 9 i galop.

Beskrivelse: Storrammet, ædel og harmonisk hingst af særdeles god type. Middel rammer. Udtryksfuldt hoved. God forening med passende lang, velformet, velansat hals. Middellang, lidt stejl skulder. God albuefrihed. Middellang, markeret manke. God overlinje. Passende lang, særdeles smidig lænd. Langt, velformet kryds med passende hældning. Passende lange lår med god muskulatur. Lemmerne velstillede og tørre, lidt fine for og jævnt føre bag, passende lange koder. Velformede hove. Bevægelsen særdeles god, smidig, rummelig og elastisk i skridt, trav og galop. Springer med ret god teknik og kapacitet. Tildelt 1-års avlsgodkendelse

Ved færdigkåringen i 2022 opnåede han Guldmedalje og årets gangarts hingst, med bl.a 10 i trav, 10 i skridt og 9 i galop.

Beskrivelse: Prima, særdeles udtryksfuld og harmonisk hingst, der arbejder med særdeles god smidighed og rummelighed, samt bæring og ridelighed. 

Ved Materialprøven i 2021 opnåede han 854 point og disiplinvinder i dressur med 909 point.

Træningsbeskrivelse: Hingsten er særdeles rar og omgængelig i stalden, med rigtig godt temperament. Hingsten arbejder særdeles godt under rytter både i dressur og spring. Hingsten har 3 særdeles gode gangarter og udviser stor ridelighed. Hingsten springer villigt og med god kapacitet og teknik. Konkurrenceegenskaber særdeles gode i både dressur og spring. Prøven er gennemført. Prøven er bestået.

Far: FS Mr. Right er kåret i Rheinland som reservesieger i 2010, præmiehingst samt Bundessiegerhingst. Gået stationsafprøvning i Wikratz med 8.33, hvor han blev nr 2. Placeret ved Bundeschampionatet i 2012. Far til 45kårede sønner, bla. fløjhingsten i Rheinland i 2016 FS.Mr. President, 13 statspræmierede hopper. Far til Bundeschampion Movie Star Far til Reserve-siegerhoppeføl i 2013 ved Følchampionatet i Neustadt / Dosse. Far til Årets Unghoppe i Tysland Strandgaards She’s Right, som også er vinder af Landeschampionat i Schleswig-Holstein to år i træk, samt sin helbror Strandgaards Mangold, som foruden at være kåret i Tyskland også blev Årets Gangartshingst i DSP 2020 kåret med sølvmedalje og til fløjhingsten Mr.Golden Watson, som blev kåret med bronzemedalje, vinderen af DSP’s 5 års championat i dressur Sophia’s Picture Perfect Jr, som er kåret med guldmedalje

Mor: Tysk statspræmieret med guldmedalje. Mor til sølvmedaljehingsten Havens Exellent, og dagens Hoppeføl på Finstrupgaard 2019 Havens Fantastic. Der lægger noget særdeles stærkt og gennemavlet blod bag Chamonix.  Hvor bla. Mormor har lavet 7 statspræmie hopper, og er mor til Golden Boy 162, som har været redet af Astrid Wurtz.

Dette er en pony vi har store forventninger til og som helt sikkert vil kunne tilføre sine hopper, ridelighed og gang, da dette ligger rigtig stærkt i både hoppestammen og hingstene.