Hingste

Havens Exellent SPH 251

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

5 års færdig kåret Sølvmedalje Vallak. 

· Tildelt Sølvmedalje 2021

147 cm i stang. 

Farve: Palomino

F: Dreimiensional AT

M: Chamonix SDH 789 (Guldmedalje og Statspræmie hoppe i Tyskland)

MF: FS Champion De Luxe

Ved eksteriørkåringen i 2020 opnåede han 1-årig bedækningstilladelse, med bl.a 7,5 i trav, 8 i skridt og 8 i galop.

Beskrivelse: Storrammet, velmarkeret, velrejst og maskulin hingst af god type. Kønt hoved. God forening med middellang, velformet, velansat hals. Lang, lidt stejl skulder. God albuefrihed. Lang, velmarkeret manke. God overlinje. Passende lang, smidig lænd. Middellangt, velformet kryds med passende hældning. Korte lår med ret god muskulatur. Forlemmerne passende føre og tørre, for rette, fransk, lidt bløde koder. Baglemmerne passende føre og tørre, for vinklede, lidt bløde koder. Velformede hove. Bevægelsen god, men svingende for i skridt, trav og galop. Springer med ret god teknik og stor kapacitet. Tildelt 1-års avlsgodkendelse

Ved færdigkåringen i 2021 opnåede han Sølvmedalje, med bl.a 8 i trav, 8,5 i skridt og 8,5 i galop.

Beskrivelse: Tiltalende, storrammet, passende ædel hingst af særdeles god type med godt kønspræg. Udtryksfuldt hoved. God forening med passende lang, velformet, velansat hals. Lang, skrå skulder. God albuefrihed. Lang, markeret manke. God overlinje. Smidig, lidt lang lænd. Langt, velformet kryds med passende hældning. Passende lange lår med god muskulatur. Lemmerne velstillede og tørre med passende lange koder, jævnt føre for, passende føre bag. Velformede hove. Bevægelsen god i skridt. Særdeles god og elastisk med god balance i trav og galop. Gode egenskaber i dressur. Tildelt sølvmedalje.

Ved Materialprøven i 2020 opnåede han 807 point.

Træningsbeskrivelse: Hingsten har et særddeles godt temperament og er særdeles omgængelig i stalden. Hingsten udviser særdeles gode egenskaber i dressur og arbejder taktfast i alle tre gangarter, med traven som det bedste. Hingsten springer villigt med god teknik og ridelighed. Hingsten har arbejdet meget stabilt under prøven. Konkurrenceegenskaber særdeles gode i dressur og gode i springning. Prøven er gennemført. Prøven er bestået.

Far: Hingsten er 2.Reservesiegerhingst ved kåringen i Westfalen 2012, Westfalenchampion i 2012 og 2013, Bundeschampion i 2014, far til fløjhingstene Dreiklang AT, D-Gold , Dreamtime AT i Hannover. Bundeschampionatsvinderne D-Gold AT, Double Diamond AK og Dancing Daylight, ligeledes far til 15 statspræmierede hopper. Hingsten er placeret i middelsvær dressur.

Mor: Tysk statspræmieret med guldmedalje. Mor til sølvmedaljehingsten Havens Exellent, og dagens Hoppeføl på Finstrupgaard 2019 Havens Fantastic. Der lægger noget særdeles stærkt og gennemavlet blod bag Chamonix.  Hvor bla. Mormor har lavet 7 statspræmie hopper, og er mor til Golden Boy 162, som har været redet af Astrid Wurtz.

Dette er en pony vi har store forventninger til og som helt sikkert vil kunne tilføre sine hopper, ridelighed, gang og temprement, da dette ligger rigtig stærkt i både hoppestammen og hingstene.